Websites

HGDD onderscheidt zich van andere partijen door het gebruik van de nieuwste technologie├źn en methoden, waardoor de websites die wij ontwikkelen sneller en beter presteren dan die van de concurrentie.

Snelle websites dankzij geavanceerde caching

Een van de belangrijkste redenen waarom HGDD’s websites sneller zijn dan die van andere partijen is dat zij gebruik maken van geavanceerde caching-technieken. Caching is een techniek waarbij de server een gekopieerde versie van een webpagina opslaat, zodat deze sneller kan worden geladen bij een volgend verzoek. Hierdoor hoeft de server niet steeds opnieuw dezelfde informatie te verzamelen en te verwerken, waardoor de pagina’s sneller geladen worden.

Optimisatie van broncode voor snelheidwinst

Daarnaast maakt HGDD gebruik van minifcatie technieken voor de broncode van de websites. Dit houdt in dat de onnodige spaties, comments en regelbreaks verwijderd worden uit de broncode. Dit leidt tot een kleiner bestand, dat sneller kan worden geladen door de browser.

Snellere laadtijd dankzij CDN

HGDD maakt ook gebruik van een Content Delivery Network (CDN). Een CDN is een netwerk van servers dat wereldwijd verspreid staat. Wanneer een gebruiker een webpagina opvraagt, wordt deze opgehaald van de dichtstbijzijnde server. Hierdoor wordt de laadtijd van de pagina verkort, omdat de gebruiker niet hoeft te wachten tot de pagina vanaf een verder gelegen server is geladen.

Responsive design voor optimale gebruikservaring

Tot slot, HGDD maakt gebruik van responsive design, waardoor de websites zich automatisch aanpassen aan de grootte van het scherm waarop ze bekeken worden. Hierdoor zijn de websites ook op mobiele apparaten gemakkelijk te gebruiken.


Al deze technieken en methoden samen zorgen ervoor dat HGDD’s websites sneller en beter presteren dan die van andere partijen. Hierdoor kunnen gebruikers de informatie sneller vinden die zij zoeken, wat leidt tot een betere gebruikerservaring.

Het indienen van de aanvraag is geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.