Design

Bij HGDD gaan creativiteit en jouw wensen hand in hand. We denken met je mee en proberen samen met jou tot een goed afgestemd product te komen.

Kwaliteit

HGDD werkt nauw samen met erkende drukkers om hoge kwaliteit te garanderen.

Kleurenbereik

Ons drukwerk kan worden afgestemd op de vertrouwde PANTHONE® kleuren.

Tevredenheidsgarantie

Het is pas geslaagd als je tevreden bent en jouw wensen zijn gerealiseerd.

Geen onverwachte kosten

Wij zorgen ervoor dat je goed voorgelicht bent voordat de opdracht in druk gaat. 

Inzicht

Wij weten wij dat jouw design belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je inzicht krijgt.

Flexibel

Heb je een alternatief product of dienst nodig? Ook hier kunnen wij je mee helpen.

Design, wat is het precies?

Bij design gaat het om de vormgeving van uw bedrijfsidentiteit. Het gaat specifiek om vormen en kleuren. Onze kracht zit hem in het ontdekken welke, het beste bij je passen. Vervolgens gaan wij aan de slag om dit visueel neer te zetten. Wij houden je gedurende dit proces op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via uw geprefereerde vorm van communicatie.

Welke grafische producten kunnen wij leveren?

Doordat HGDD al een tijd ervaring heeft in de grafische industrie zijn wij flexibel. Wij bieden diverse grafische producten aan die goed aansluiten bij jouw onderneming. Je kunt hierbij denken aan visitekaartjes, logo’s, briefpapier, enveloppen tot aan alternatieve producten zoals posters, stickers, flyers, folders etc.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij de vormgeving van jouw huisstijl is het belangrijk om eerst even kennis te maken. Dit doen wij door middel van een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we een aantal zaken, zodat wij jouw wensen helder hebben. Vervolgens gaan wij aan de slag, wij ontwerpen eerst een paar concepten. Daarna sturen wij je deze door en vragen wij je om feedback. Door deze manier van werken kunnen wij samen de richting naar een definitief ontwerp bepalen.