Zeg vaarwel tegen wachtwoorden

Bij HGDD geloven we dat technologie er moet zijn om ons leven makkelijker te maken, niet om het moeilijker te maken. Daarom zijn we super blij om te kunnen zeggen dat we PassKey-integratie gaan aanbieden voor onze websites. Geen wachtwoorden meer!

 

PassKey is een veilige en makkelijke manier om toegang te krijgen tot je website zonder dat je wachtwoorden hoeft te gebruiken. In plaats daarvan gebruik je een fysieke sleutel zoals een USB-stick of speciale kaart.

 

Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele wachtwoorden: veiliger, makkelijker te gebruiken, flexibeler en makkelijker te installeren. Bij HGDD staan we voor veilige en gebruiksvriendelijke websites. Door PassKey-integratie aan te bieden kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien.

We zijn super enthousiast om aan te kondigen dat we dit nieuwe systeem de komende weken gaan uitrollen voor onze klanten. Dus geen zorgen meer over het onthouden van wachtwoorden, we gaan het voor je oplossen!