Deze flyer maakt het verschil

HGDD ontwerpt prachtige flyer voor personal training. Werkt nauw samen met Marwan van Heugten voor een uniek en professioneel ontwerp.

 

Job van HGDD (Heger Design & Development) had altijd al een passie voor grafisch ontwerp en hielp bedrijven met het creëren van unieke en aantrekkelijke huisstijlen en websites. Toen hij werd benaderd door Marwan van Heugten van Marwan van Heugten PT, een enthousiaste personal trainer die zijn eigen bedrijf had gestart, wist Job dat dit een project was waar hij zijn hart en ziel in kon steken.

 

Marwan vertelde Job over zijn passie voor gezondheid en fitness en hoe hij zijn klanten wilde helpen om het optimale uit hun fitnessleven te halen. Job was onder de indruk van Marwan’s enthousiasme en was vastberaden om een flyer te ontwerpen die deze passie weergaf en Marwan’s bedrijf op een professionele manier promootte.

 

Samen begonnen ze aan het ontwerp van de flyer, waarbij ze regelmatig overlegden om ervoor te zorgen dat ze Marwan’s wensen en verwachtingen aan het ontwerp voldeden. Marwan gaf Job veel feedback en suggesties, en ze werkten samen om het ontwerp te verfijnen.

 

Het eindresultaat was een prachtige flyer die Marwan’s bedrijf op een professionele manier presenteerde.